Vakantie boeken met kinderen

Tip ↓ Bekijk direct het aanbod voor families bij de verschillende touroperators

Bekijk aanbod »
Last Minutes TUI
Bekijk aanbod »
Last minutes Corendon
Bekijk aanbod »

Wil je graag op vakantie met de kids, maar wil je daar aan de andere kant niet teveel voor betalen? Maak dan gebruik van de verschillende last minutes die er beschikbaar zijn. Je maakt dan gebruik van de lege plaatsen in de vliegtuigen, bussen, hotels en appartementen, die de reisorganisaties graag willen vullen door je een aantrekkelijke korting aan te bieden. Je gaat heerlijk op reis, terwijl de kinderen kunnen rekenen op een mooi zwembad met veel glijbanen. Combineert je dit met een van de all in last minute aanbiedingen die er beschikbaar zijn? Dan hoef je je bovendien geen zorgen te maken over de kosten voor het eten en drinken.

Last minute vakantie met de kids

Dankzij een last minute vakantie met de kids heb je de mogelijkheid heel voordelig op reis te gaan. Een lege stoel levert de reisorganisatie minder op dan een flinke korting op de reis die je gaat maken, waardoor het vlak voor het begin van het seizoen goed mogelijk is om een voordelige vakantie te boeken. Vooral met de kinderen kan dat een besparing opleveren van honderden euros. Dankzij de last minutes met de kinderen weet je zeker dat je niet teveel betaalt en je er met het complete gezin toch even lekker tussenuit kunt.

Diverse bestemmingen

Uiteraard heb je tijdens een last minute met de kinderen de keuze uit een aantal vakantie bestemmingen, al zijn natuurlijk niet alle hotels, campings en appartementen beschikbaar. Heb je een globaal idee van het land waar je op vakantie wenst te gaan, of heb je bijvoorbeeld de Middellandse Zee op het oog? Dan is het goed mogelijk om gebruik te maken van een van de last minutes. Er zijn namelijk diverse hotels te vinden die nog een plaats vrij hebben, of je kan op zoek gaan naar een camping waar je wellicht volgende week al terecht kan. Check het bij de touroperators op www.minutelast.be.